Ge dig ut på äventyr i Astrid Lindgrens värld

Att upptäcka en helt ny värld är alltid roligt och spännande. För det finns nya äventyr som väntar på dig om du bara är villig att låta dig själv uppleva dem. Framförallt när det gäller möjligheten att uppleva en värld du är bekant med från din barndom. Du kan ta med dig dina egna barn för att tillsammans uppleva de äventyr som väntar på er i Astrid Lindgrens värld. På det sättet får ni en chans att tillsammans möta den världen ni känner till genom de fantastiska sagorna hon skrev.

Det är nog ingen som inte känner till de sagorna som Astrid Lindgren skrev. De är en del av vad vi alla har med oss från barndomen. Du kan återuppleva sagorna i en helt egen värld som är framtagen för att du ska kunna få den bästa tänkbara upplevelsen av en sagovärld du väl känner till. Ge dig själv en möjlighet att prova på nya upplevelser i den här fantastiska världen.

Besök Astrid Lindgrens värld

Det finns många olika saker som du kommer ihåg från din barndom. En sådan sak är självklart sagorna du växte upp med från böckerna skrivna av Astrid Lindgren. Ge dig själv en upplevelse där du kan dyka in i den världen på riktigt. Möt alla karaktärer du väl känner till och få en möjlighet att uppleva en helt annan värld. För det ger dig en upplevelse du sällan kommer att glömma när du besöker Astrid Lindgrens värld. Dessutom kan du få en spännande upplevelse med hela familjen när du besöker den här platsen. En hel värld framtagen för att förverkliga de fantastiska sagorna vi alla har läst eller hört.